Walter Rolfo

Kanyataanana hacker, palatih sarta CEO Masters of Magic

palatih sarta ahli dina prosés persépsi, ngagabungkeun kreativitas sarta inovasi, numbu ka akar na di falsafah ilusi, anu rationality pamikiran konstruktif, stemming tina pangajaran rékayasa Na. Pangarang, presenter jeung produser televisi keur rai, Mediaset tur pokna, kalayan leuwih ti program 1.000 di aset, nyaéta pangadeg sarta presiden Masters of Magic, a teguh konsultan di manajemén jeung komunikasi. Anjeunna mangrupakeun konsultan mun korporasi utama kayaning Coca-Cola, Ferrero, Juventus, Lavazza, Philip Morris, FCA, bayer, CNH Industrial, Goodyear, Pomellato, HP, Elior, jubah di kappa, BNL, Angin. Manehna Éta koordinator atikan jeung guru émosi, persépsi nu Master 'jeung seni tina mungkin "di Free universitas Basa jeung Komunikasi IULM of Milan.

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!