nu rusiah

A lalampahan pikeun manggihan nu "Rusiah Dunya" nu bohong carita nyata jeung surreal tina lalaki rongkah

The gagasan poko tina Walter Rolfo jeung Alessandro Marrazzo, dihareupeun waktos na, "Nu Rusiah", muka pikeun publik di lawang tina "Rusiah Dunya" nu tempatna nyata tur surreal carita, mentalists, Bari, jugglers, fakirs, awéwé tanpa sirah na mahluk ngajentul, nu sering kabur lénsa televisi.

Docu-Tembongkeun

malem kadua - Rai 2 - episode 6 - 60 mnt.
Gagasan tur format asli Walter Rolfo jeung Alessandro Marrazzo
Dipingpin ku Walter Rolfo
Dihasilkeun ku dampal tina Magic

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!