Masters of Magic 2016

The World Championship di Magic, hadiah internasional paling coveted ku magicians profésional di sakuliah dunya, pikeun kahiji kalinya dina sajarah yayasan na (1948), ieu disiarkeun dina Network Televisi.

Diwakilan ku Walter Rolfo jeung Gerry Scotti on Channel 5 5 dina soré mimiti, program geus ngahontal leuwih 3.000.000 of nempatkeun pemirsa sakumaha paling diawaskeun Magic Bakat Témbongkeun nu kantos.


bakat Tembongkeun

Channel 5 - Prime Time
Episode 4 - 120 mnt.
Condotto da Walter Rolfo e Gerry Scotti

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!