Masters of Magic 2011

Saatos kasuksésan taun saméméhna urang, duka kali janjian jeung sulap di malem mimiti.

Jawara Italia lajeng bakal ngarambat: sanggeus hiji taun selections sakuliah samenanjung nu, lemahna ahir dina Rai Alatan. transmisi anu ditingkatkeun ku ayana béntang internasional badag anu geus dileler Masters of Magic Awards, maranehna jadi mentors keur juara Italia.

Gran Gala

episode acara Prime Time 2 - 135 mnt.
Gagasan tur format asli Walter Rolfo jeung Alessandro Marrazzo
Dipimpin ku Raul Cremona sarta Jessica Polsky
Dihasilkeun ku dampal tina Magic

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!