Master of Ilusi

Now bersejarah "dampal tina Magic Awards" nelepon kana Channel 5 pikeun acara malah langkung euyeub tur endah pisan.

Diantara para seniman nu pesulap anu dijieun illusions pikeun Michael Jackson sarta hijina lalaki mun geus Certified ku MIT sakumaha ngabogaan kakuatan mental husus: URI Geller.

Gran Gala - Acara

Perdana waktos
Episode 1 - 135 mnt.
Gagasan tur format asli Walter Rolfo
Dilakukeun ku Teo Mammuccari
Dihasilkeun ku dampal tina Magic

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!