La Grande Magia "The Illusionist"

Il primo “Magic Talent Show” della storia. In palio per il vincitore la possibilità di diventare una star di Las Vegas

Kahiji "Magic Bakat Tembongkeun" tina sajarah. Pangalusna 40 seniman ngora di dunya bakal bersaing di hareupeun a juri ti 5 Kujang sulap: URI Geller, Franz Harary, Ed Alonzo, Max Maven na Topas. Hadiah keur juara, kasempetan pikeun jadi béntang di Las Vegas

bakat Tembongkeun

Channel 5 - Mediaset - Prime Time
Episode 4 - 120 mnt.
Gagasan tur format asli Walter Rolfo
Dilakukeun ku Teo Mammuccari
Dihasilkeun ku dampal tina Magic

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!