Italia urang ngagaduhan Bakat & Anjeun nyaéta Que Vales

Masters of Magic ha offerto la propria consulenza artistica per il cast delle ultime edizioni Italiane del celebre format televisivo “…GOT TALENT”

Masters of Magic ogé geus ditawarkeun nasihat artistik na pikeun casting na auditions tina bakat acara "TU SI QUE VALES".
format nu boga ayana bakat artistik hébat titik kuat na: unggal pagelaran téh tunduk kana judgment hakim 3 sarta juri nu. Seniman pangalusna anjog di final.

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!