kartun Magic

Una speciale ed ecologica scuola di Prestigi. L’arte del riciclo raccontata attraverso la metafora della magia.

A ékologis husus sarta Hogwarts Sakola. Eccentrics "dampal sahiji kasenian magis" ngabejaan carita hebat patali ka magicians agung kaliwat jeung ngajarkeun barudak kumaha ngawangun trik sulap nyata, ngagunakeun "hal buang". Seni daur ulang ngawartoskeun ngaliwatan métafora sulap.

kids Témbongkeun

episode daytime 120 - 24 mnt.
Gagasan tur format asli Walter Rolfo
Dipimpin ku A. Lo Faro & A. Pasquarelli
Dihasilkeun ku dampal tina Magic

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!