nembongkeun TV

Masters sulap
WORLD pamingpin dina
Nembongkeun TV magic

Masters of Magic geus dirancang, dihasilkeun sarta sadar kabeh program magic utama ditayangkan di Italia dina Rai, Mediaset e langit 10 dina taun panganyarna.

The Masters tina program Magic sok ngaleuwihan jaringan dibagikeun, confirming kasuksésan falsafah na: renew millennia seni gaib pikeun nyieun nempokeun unik tur inovatif.

  • Masters of Magic 2016

    The Magic Dunya Championship, hadiah internasional paling coveted ku magicians profésional di sakuliah dunya, pikeun kahiji ...

  • Italia urang ngagaduhan Bakat & Anjeun nyaéta Que Vales

    Masters of Magic geus ditawarkeun konsultan artistik na keur tuang di édisi panganyarna tina format televisi kawentar Italia ...

  • La Grande Magia "The Illusionist"

    Il primo “Magic Talent Show” della storia. In palio per il vincitore la possibilità di diventare una star di Las…

  • Master of Ilusi

    Now bersejarah "dampal tina Magic Awards" nelepon kana Channel 5 pikeun acara malah langkung euyeub tur endah pisan.

  • kartun Magic

    Una speciale ed ecologica scuola di Prestigi. L’arte del riciclo raccontata attraverso la metafora della magia.

  • nu rusiah

    A lalampahan pikeun manggihan nu "Rusiah Dunya" nu bohong carita nyata jeung surreal tina lalaki rongkah

  • Masters of Magic 2011

    Saatos kasuksésan taun saméméhna urang, duka kali janjian jeung sulap di malem mimiti.

  • Masters of Magic 2010

    The Oscars of Magic Dunya, dipingpin ku Raul Cremona sarta Mr. Leuweung.

  • Masters of Magic 2008

    The antologi sulap Italia, replicated 575 kali di dunya.

  • ARCANA

    Ideato e condotto da Walter Rolfo è il primo docu-show mondiale sulla Magia.

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!