hate
asah hirup

ngarobah
Jeung 'kakuatan

The New Mental Palatihan Atikan Olahraga Tembongkeun Waler Rolfo
Diarahkeun ku Alessandro Marrazzo

Urang anu hirup dina badai sampurna: eta diperkirakeun yén parobahan nu urang hirup ti ayeuna dugi 2030 bakal gedé tur atra ti maranéhanana ngalaman ku revolusi industri pangheulana kiwari. The 80% tina naon anu urang diajar dinten bakal heubeul dina sataun satengah.
Dina skenario kieu Walter Rolfo nyokot kami liwat "Robah nyaeta kakuatan," dina lalampahan emosional jeung atikan ka lembur sarta ngarobah!
Robah nyaeta kakuatan, sabab hayang aya kakuatan.
Robah méré kakuatan.
Robah mangrupakeun kakuatan gaib nu ngajadikeun anjeun pikir hareup mangrupakeun tempat éndah pikeun nalukkeun.
Dina 100 menit Palatihan Atikan Olahraga acara, urang bakal diajar hirup robah teh, perceiving salaku kasempetan lasut. ..to manggihan yén kami buta di satengahing emas.

Seni
nyieun
THE mungkin

Méntal Palatihan Atikan Olahraga Tembongkeun Waler Rolfo
Diarahkeun ku Alessandro Marrazzo

ll concept è innovativo: è uno spettacolo che va oltre lo spettacolo, diventando inchiesta prima e formazione/team building poi. E’ stato progettato per chi ama contaminare la cultura con l’intrattenimento e per chi ritiene che la scienza ,e la tecnologia, possano essere anche straordinariamente divertenti e interessanti.

Naon ngajadikeun "The seni tina mungkin" husus nyaéta jiwa artistik anak, pisan spektakuler, sahingga malah eusi vehicular paling hese, nyieun eta pikaresepeun pikeun sagala jinis audiences.

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!