Kongrés Pikiran Rakyat Dunya

E 'bisa nyieun ... endah Upacara panghargaan un'istituzionale?

Anjog sarta ngarahkeun 66 th Dunya Pikiran Rakyat Kongrés, gempungan global dell'editoria.In acara ieu magic jeung "Mikir Aneh" ® anu dilarapkeun ka format institusional husus, sarta enriched ku spectacularized sti tujuanana Masters of Magic, aranjeunna dijieun ad hoc spésifikasi kinerja keur upacara.

locationBolay Giovanni Agnelli - Torino Lingotto
pemirsa: 2.000
kajadian: Award Upacara sarta Bubuka ti Kongrés
RegiaWalter Rolfo
konduksiWalter Rolfo

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!