16 kabel salajengna Fest '

Persepsi sapoé 24 jam geus subjektif. Walter Rolfo, ahli dina prosés perceptual, ngécéskeun kumaha anjeun tiasa ngalengkepan gol anjeun sarta impian, ngalikeun waktu unggal poé, berkat pamakéan "latihan diferensial": Téhnik heubeul magicians.

Memang bener yén hirup maneh hirup di seri urang teu diwenangkeun, tapi mun hirup aranjeunna dina paralel kitu. The "wizard", nu perlu sahenteuna sapuluh jam hiji poe prakna, dina urutan pikeun ngahontal kasampurnaan dina saban gerakan tunggal, kapaksa terus ngalatih, maok hirup kadua lakukeun tugas béda dina paralel.

locationMilan
pemirsa: 2000
kajadian: Konférénsi
RegiaWalter Rolfo
konduksiWalter Rolfo

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!