15 kabel salajengna Fest '

Ngagunakeun falsafah illusionistic pamikiran Walter Rolfo sorangan mangka éta strategi pikeun ngahontal dina unggal momen hirup urang disebutkeun hasil mungkin. uteuk téh mesin sampurna mibanda poténsi untapped.

Ngan magic, seni paling misterius, jadi paling inovatif sarta mangrupa konci pikeun ngaktipkeun strategi pamikiran pikeun ngahontal tujuan dianggap teu mungkin. The pesulap-pengusaha Walter Rolfo ceuk salila kabel salajengna Fest cara pikir kawas bantuan pesulap janten kreatif sarta kumaha magic bisa demarkasi anyar wangunan tim jeung latihan pikeun manajer jeung pausahaan.

locationMilan
pemirsa: 2000
kajadian: Konférénsi
RegiaWalter Rolfo
konduksiWalter Rolfo

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!