IULM - Bubuka warsih akademik

Walter Rolfo, forte dei successi in ambito formativo degli ultimi 6 anni, è stato scelto dalla prestigiosa Università di Milano per tenere una serie di incontri diretti con gli studenti.

Diantara loba jejer dibahas dina mangsa palajaran, fokus utama éta cara analisa eta mekanisme kognitif nu ngawatesan produktivitas jeung shorten nu horizons sukses. Konsep sapertos "bisa", "teu mungkin", anu dina kanyataan halangan utama anu pikiran kami nyiptakeun dina nyanghareupan tantangan hirup kalawan leuwih kompleks.
Walter Rolfo ngajarkeun panawaran falsafah na téhnik illusionism ka ngarobah ieu mékanisme kognitif na diajar kumaha pikeun ngahontal naon saméméhna seemed, kanyataanna, "teu mungkin".

locationMilan
pemirsa: 700
kajadian: Lezione Frontale

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!