KEYNOTE
diomongkeun

Robah latar tukang
AND 'rusiah
bagja

Walter Rolfo geus ngembangkeun cara anyar pikeun nyieun jeung ngarti umum-ucapan.
Kuat kaliwat salaku hiji panulis sarta host televisi, sanggup nyieun jalur ti eusi tulisan aslina tailored nyirorot téma campur ka kabutuhan nu diperlukeun.

The interventions anu complemented ku pamor pondok yén, hatur nuhun kana dampak emosi kuat, ngaronjatkeun efektivitas jeung penetrasi suratna.
A peculiarity nyaéta unik ngeunaan pendekatan ieu sareng nu ngajadikeun Walter Rolfo ucapan-salah sahiji performers pang populerna jeung ngaapresiasi.

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!