asah
pangalaman
hirup

Panto di mungkin
perusahaan

Nalika kuring patepung Walter Rolfo éta kawas kuring éta deui pikiran William Blake urang kecap: "The jalan lobana ngabalukarkeun karaton hikmah". Kalawan bakat tur tekad Na, Walter indit saluareun watesan, Ngajalajah rusiah ngaragragkeun nu teu mungkin.
Andrea Agnelli | Presiden Juventus FC

Sihir itu teu ukur seni mun enchant. Magic utamana pamahaman anu timbul antara jalma: énergi anu ngalir proyék, usaha, dunya sakabéhna. A Walter, ti kaheranan insinyur
Eugenio Sidoli | Présidén Philip Morris Italia

Rapat rébuan jalma sataun hiji, tapi sababaraha boga seuneu jeung bakat saperti Walter Rolfo, anu mibanda ciri dasar tina hiji pengusaha hébat.
Marco Boglione | Présidén BasicNet Spa .

Walter ROLFO

The menata redaktur proyék atikan urang jeung pencipta Story Palatihan Atikan Olahraga®

proyék ieu dumasar kana dipakéna émosi salaku hartina naekeun permanence dina benak listeners eusi motivational na institusional.
Carita Palatihan Atikan Olahraga mangrupakeun mode latihan jeung tontonan dijieun pikeun minuhan kabutuhan pasar ayeuna, jalan pohara efektif tina conveying seratan dina perhatian emosi puncak maksimum pangabisa pamilon urang, injeuman anu mode komunikatif tina ngajual carita.
Ieu 'geus nembongkeun yen urang, nalika aranjeunna meunang bungah, aranjeunna bisa nyerep dina waktu anu singget tilu kali jumlah eusi na informasi ogé, sarta hususna, di hiji subconscious sarta tingkat subliminal.
Persepsi yén pamilon kudu, nyaeta geus dihadiran a hiburan motivational tailored maranehna, kalayan perawatan sarta perhatian, paling bakal geus assimilated jeung diadopsi dina cara jero tur éféktif, kabeh informasi penting anu diperlukeun pikeun komunikasi.

Kakawasaan emosi, kaheranan tur heran aya hiji hartosna rongkah komunikasi anu kami geus dikodifikasi na transposed pisan éféktif dina sesi asah urang jeung latihan.

Pikir Aneh Filsafat®
Ieu mangrupa formulir inovatif ngeunaan ngarengsekeun masalah anu dumasar kana filsafat pamikiran gurat illusionistic. Ieu lumaku pikeun pamasaran, pamasaran gerilya, komunikasi jeung kahirupan bisnis. Dina kursus urang nyaeta filsafat mereun jeung nu urang nulungan nasabah urang ngahontal hasil mungkin.

Walter Rolfo

Geus 'dipilih
latihan kami

Aya tilu cara pikeun mawa mustahil dina perusahaan

lumaku pikeun Tim Gedong, Marketing, Penjualan, Cipanas, Palatihan Atikan Olahraga Mental

Walter ROLFO

  • Walter Rolfo

    Kanyataanana hacker, palatih sarta CEO Masters of Magic

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!