Anggur-TO magic

E’ possibile... ubriacare di magia 300 somellier?

Ngagungkeun teh seni nu "transforms anggur kana anggur", nu lokasi stunning tina Palazzo Reale di bekasi, anu 48 Nasional Kongrés tina AIS Italia Sommelier Association dibere "WineTOMagic watesna Gala". Hiji sore mana anggur jeung mantra, jeung realitas ilusi geus dihijikeun kana kombinasi enveloping, mahiwal jeung teu kaduga.
The Gala geus katempo "di karya" dua tokoh protagonis hébat: dina hiji sisi nu sampanye, tujuh séjén béntang internasional pangbadagna sulap sarta illusionism, anu dipigawé kalawan kaahlian rongkah maranéhanana dina hiji némbongkeun ngabogaan salaku poko utama anggur nu ditolak di tujuh gaya béda sulap ..

location: Royal Palace Torino
panongton: 350
acara: rapat
Diarahkeun ku: Alessandro Marrazzo
konduksiWalter Rolfo

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!