unconventional peuting

Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Kumaha carana ngaronjatkeun hiji sore geus husus?

jam 3 hiburan nu tingkat pangluhurna, mun marengan hiji Acara tarumanagara Linggarjati pikeun tetep salawasna etched di memori. The usulan artistik bakal sapuk jeung parusahaan keur ngawangun babarengan hiji malem nu nilai parusahaan bakal matrix sarta pondasi unggal kinerja.

Lokasi-Disarankeun: Markas perusahaan
panongton: 100-1000
acara: Hiburan peuting
Diarahkeun ku: Alessandro Marrazzo
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!