Suzuki EICMA - Magic stunt

Potenza e leggerezza si fondono con il pensiero illusionistico

Keur peluncuran tina Suzuki V-Strom 1000, ringkes nu klien urang diperlukeun pikeun ningkatkeun pidangan kakuatan sarta lightness.
Kreativitas Masters of Magic geus diasupkeun pangabutuh ieu dina stunning nembongkeun, yen narik perhatian nu datang, nyieun Suzuki nangtung salah sahiji dell'Eicma 2013 paling dilongok.

location:EICMA Milan
panongton: 5000
acara: nyebutkeun
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!