jalan Magic

The Street Magic nyaeta duanana salah sahiji pangkolotna sarta salah sahiji bentuk paling modérn seni sulap

Purba alatan salawasna magicians dipigawé di jalan na di pasar, modern kusabab dina taun panganyarna loba seniman internasional geus perfected na disampurnakeun persis tipe ieu acara, sarta dampal tina Magic jalan jeung pangalusna Street Magic Artis of Kinérja internazional!
Lokasi-Disarankeun: Comuni, piazze, mercati
seniman: Da 5 a 10
panongton: da 20 a 500 per ciascun artista
acara: Street Live performance
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!