Samuel

The hilarious hiji-lalaki acara tina ventriloquist urang paling dipikacinta ku sakabeh kulawarga: Samuel

Samuel Barletti dianggap salah sahiji Éksponén anjog di dunya tina seni ventriloquism.
Ku kesederhanaan disarming manages ngajukeun koefisien kinerja kasusah luhur, thrilling ti pangleutikna jeung panggedena

Idéal pikeun: Poé kulawarga, Konvénsi tarumanagara, Rapat Buka puasa
panongton: 10-1.500
acara: Hiji Man Tembongkeun
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!