Revolusi Implengan Festival

E’ possibile... creare una Fantasyland coinvolgendo Maghi di fama internazionale, Cosplayers, Artisti di strada, Fantasisti e circensi in una piccola realtà prealpina come Saint-Vincent?

Masters of Magic diayakeun Revolusi Implengan Festival kahiji di Italia, dimana loba sahiji kasenian dunya gaib sumping babarengan pikeun nyieun janjian jeung Fantastico, thrilling ngora jeung heubeul ka 5 dinten, ti isuk nepi ka telat wengi.

location: Saint-Vincent, Valle D'Aosta
panongton: 20.000
acara:warga Festival
Bambang: Walter Rolfo

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!