Magikro

E’ possibile... paralizzare un’intera provincia con 53 spettacoli di magia?

Masters of Magic geus nyiptakeun pangpanjangna festival Dunya Magic sarta nyandak ngurus arah Artistik sadaya edisi. 15 poé nempokeun na acara di Magna Grecia pe tangtangan hébat: ngagabungkeun magic jeung mitologi, arkeologi sarta isme Illusioni- dina sakabeh naratif. Leuwih ti 250.000 pemirsa geus ngadegkeun kasuksésan acara.

location: Crotone
panongton: 250.000
acara: Festival internazionale
produksi: Masters of Magic

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!