Magic Salju Festival

Jeung 'kamungkinan ... eusina nempokeun di 3000 méter dpl, dina -20 derajat sarta "haneut nepi ka panongton" pikeun 60 menit?

Masters of Magic brings magic mana bae. Unggal tempat tiasa setelan idéal pikeun pintonan sulap. Tiap acara sulap bisa robah jadi hartosna kuat komunikasi atanapi dina konci daya tarik hébat. Paling memorable ski resorts dina Aosta Valley geus jadi panggung wisata a, dijieun keur impian rébuan barudak jeung kolotna.

location: Saint-Vincent, Valle D'Aosta
panongton: 60.000
acara: Festival internazionale
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!