magic 4.0

Leuwih ti 1 Milyar pintonan online pikeun jenis tontonan unik nu fuses sihir jeung téhnologi.

canggih Prestigi nu ngahurungkeun iPad kana hiji acara interaktif idéal ngingetkeun sarta komunikasi.
IPad janten portal ti mana, di handapeun panon astonished tina panongton, nepi ka muncul bal ténis, gelas susu, balikkeun galeri kana gambar nyata zat. acara bisa ngaropéa ngagunakeun logo atawa obyék produk tina konvénsi éta.
magic iPad: inovasi paling matak dina widang magic

Sagala téhnologi sahingga canggih nyaeta ngalelep teu bisa dibédakeun tina mantra.
Artur C. Clarke

media





gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!