DNV-GL - Teu aya watesna

Jeung 'kamungkinan ... komunikasi teh ciri has tina hiji cai parusahaan, hawa, langit ngagabungkeun kana pintonan tunggal, jeung mangsa nu bakal datang Jules Verne, bioskop jeung mantra?

Kreativitas dina layanan pausahaan: ngagungkeun ka ulang tina wangunna 150 taun DNV GL, dampal tina Magic geus dirancang hiji acara di mana manéhna muji tilu nilai inti langit brand, nyirorot aranjeunna cai jeung hawa dina sakabéh aspék dina Atang, jeung pagelaran seni, projections video na grafik custom. Dina setting endah manan ti studio Cinecitta, pemirsa geus ngalaman thrill of a "gaib" perjalanan waktu, anu dimimitian dina 1864 kalawan Jules Verne na projected dina kasuksésan kahareup pausahaan. .

location:Cinecittà Studios - Roma
panongton: 800
acara: Konvénsi / emosi Tembongkeun
tujuan: Tontonan dina émosi 150 taun DNV GL, nyirorot ka nilai dasar pausahaan dina format unik.
Diarahkeun ku: Alessandro Marrazzo
konduksi: Walter Rolfo

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!