jumlahna henteu aya artina

Grand Gala of Magic
8 sacara internasional seniman renowned bakal nyandak robah warna ka warna dina 2-jam acara ku bringing on panggung pangalusna sulap dunya.

120 menit tina acara hébat mana béntang paling acclaimed sulap maranéhanana migawé dikurilingan ku susunan inovatif tur épék husus spektakuler.
émosi béda Silih nyieun hiji acara sengit, dijieun janten, salamina, dina manah panuduh.

Lokasi-Disarankeun: bioskop
panongton: 300-2000
acara: Gran Gala Tembongkeun
Diarahkeun ku: Alessandro Marrazzo
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!