H3G Tutup-up

E 'tiasa ... nyieun hiji malem mana bisnis inti mangrupa unsur dasar tina pagelaran seni anu characterize?

H3G teh parusahaan ngarah dina industri telekomunikasi, hiji parusahaan anu utama layanan téh pikeun ngidinan urang jauh fisik komunikasi langsung, beungeut ka beungeut, sabab lamun jarak ieu, ujug-ujug, teu aya.
Atang lumangsung kalawan H3G lajeng aub seniman best of Tutup-Up Magic, seni gaib nu eliminates panggung sarta unggal jenis ti item nu bisa nyieun jarak antara seniman jeung panongton. Hiji sore unik mana performers sarta panongton geus komunkasi rupa pikeun beungeut, babagi waktu, spasi, jeung émosi hébat

location: Milan
panongton: 700
acara: Convention / Close-Up Show

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!