gerilya Marketing

Bawa ka mungkin kana kontak sareng kanyataanana

Tujuanana nya éta pikeun nyieun hiji dampak kuat komunikasi nilai hiji acara ekslusif jeung narik perhatian ka merek ku generating kambuh viral

Lokasi-Disarankeun: Expo, fiere, comuni
seniman: Da 1 a 5
panongton: da 100 a 3000 per ciascun artista
acara: Guerrilla Magic
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!