samagaha

The First Gala Buka puasa-Tembongkeun di Italia
Samagaha mangrupa dinner acara rongkah, jeung seniman pangalusna di dunya, pikeun hiji emosi tanpa tungtung.

Illusionists, musisi sarta acrobats bakal béntang of a acara groundbreaking: hiji dinner ekslusif jeung tahap sentral hadir pintonan seniman dina rentang nutup.

Lokasi-Disarankeun: Grand Hotel, More
panongton: 50-200
acara: Gala Buka puasa Tembongkeun
Diarahkeun ku: Alessandro Marrazzo
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!