COCACOLA - Partéi Natal

Natal Gala branded Coca Cola

The Magic of Natal blends sarta ngaronjatkeun Magic of 5 sahiji seniman pangalusna dina pamandangan internasional, di handapeun lulugu Walter Rolfo. Hiji lokasi luar biasa pikeun Partéi Natal unik tarumanagara branded Coca Cola

location: Milan
panongton: 300
acara: Gran Gala Tembongkeun
Diarahkeun ku: Alessandro Marrazzo
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!