Tutup Up Teater

Seni Street Magic janten téater jeung brings magic kana kontak langsung kalayan masarakat.

The magic di kontak langsung kalayan masarakat. Seniman mindahkeun diantara tamu maturan illlusioni maranéhna luar biasa, mimilukeun aranjeunna dina acara nu panongton geus béntang nyata pameran
Lokasi-Disarankeun: Grand Hotel, Meeting
seniman: Da 1 a 3
panongton: da 20 a 300 per ciascun artista
acara: Emotional Show
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!