BMW nembongkeun

The nembongkeun hiji produk BMW anyar meets nu Magic Modern

Pikeun presentasi tina BMW Series 2 Tour Active anyar, dampal tina Magic geus dijieun nembongkeun yen narik perhatian ahli tamu jeung pencét. Dina ruang tamu menawan utamana nyetél, hiji mobil jeung penari nu aya wangsit saperti lamun ku magic. Hiji cara anyar pikeun ngabayangkeun mangka na presentasi produk anyar.

location: QC Terme milano
panongton: 4000
acara: Nembongkeun BMW 2 Active Tour
produksi: Masters of Magic

media

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!