Wanayasa
komunikasi

Masters sulap, kajadian UNBEATABLE endah jeung emosional dampak, dijieun pikeun ngukur Pikeun nasabah

Masters of Magic nyiptakeun pintonan live hébat tailored papanggih kaperluan komunikasi customer urang.
acara janten hartosna nepikeun pesen na seniman, harti komunikasi.
Unggal artis anu pakait sareng hiji emosi.

Pikeun unggal emosi a nilai brand.
Masters of Magic Magic revolutionized millennia kasenian, nyieun hiji falsafah anyar acara: a hirup tina "carita-nétélakeun" versi mana émosi anu konci kana hate jeung pikiran pemirsa.

Acara,
format kami

  • The pamor

    Lo Show che si Balla. E’ possibile... portare 15.OOO teenagers a teatro, tutti nello stesso momento? Sulla scia dei grandiXCHARX

  • samagaha

    The First Gala Buka puasa-Tembongkeun dina ItaliaEclipse mangrupa dinner acara rongkah, jeung seniman pangalusna di dunya, pikeun hiji emosi tanpa tungtung.

  • jumlahna henteu aya artina

    Grand Gala of Magia8 sacara internasional seniman renowned bakal nyandak robah warna ka warna dina 2-jam acara ku bringing on panggung pangalusna ...

  • magic 4.0

    Leuwih ti 1 Milyar pintonan online pikeun jenis tontonan unik nu fuses sihir jeung ...

  • Tutup Up Teater

    Seni Street Magic janten téater jeung brings magic kana kontak langsung kalayan masarakat.

  • gerilya Marketing

    Bawa ka mungkin kana kontak sareng kanyataanana

  • unconventional peuting

    Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Come migliorare una serata già speciale?

  • Dreamagic

    3 seniman gede pikeun saurang ti acara panggung inovatif, endah tur ngalakonan

  • jalan Magic

    The Street Magic nyaeta duanana salah sahiji pangkolotna sarta salah sahiji bentuk paling modérn seni sulap

  • Samuel

    The hilarious hiji-lalaki acara tina ventriloquist urang paling dipikacinta ku sakabeh kulawarga: Samuel

Sababaraha conto format
Dilarapkeun ka pausahaan

Festival &
rapat

  • Kongrés Magic Saint Vincent

    E’ possibile... in 6 anni, conquistare la leadership mondiale dell'organizzazione di festival di magia?

  • Revolusi Implengan Festival

    Jeung 'kamungkinan nyieun ... Fantasyland ngalibetkeun magicians sacara internasional renowned, Cosplayers, seniman Street, Tricksters na sirkus dina leutik ...

  • Magikro

    E’ possibile... paralizzare un’intera provincia con 53 spettacoli di magia?

  • Magic Salju Festival

    Jeung 'kamungkinan ... eusina nempokeun di 3000 méter dpl, dina -20 derajat sarta "haneut nepi ka panongton" pikeun 60 menit?

  • Wizard Trophy - Latvia

    pagelaran sandiwara

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!