seniman

Masters sulap
seniman hébat
THE WORLD pamandangan

Masters of Magic boga leuwih ti 1350 seniman internasional dina jaringan na: ka illusionism-kelas dunya tur conjuring. Kusabab 2006 Masters of Magic pilih paling matak pintonan artistik jeung ubar inovatif nyieun program tivi, acara komunikasi, konvensi, nempokeun dagang, commercials televisi jeung serangan gerilya marketing.

Kakuatan Masters of Magic perenahna di pangalaman konsultan badag na nu ngidinan Anjeun pikeun nyarankeun paling seniman

diadaptasi pikeun kaperluan komunikasi anjeun sareng kinerja ku optimalisasi investasi anjeun sarta dina waktos anu sareng ngahasilkeun acara Anjeun.

Masters of Magic nyepeng dua Guinness Book of Records. Hiji keur pangatur dina tontonan sulap panglegana sareng 134 jugglers magicians dina acara anu sarua jeung kadua keur pangatur acara sulap panggedena kantos, sareng langkung ti 5000 magicians ti sakuliah pangeusina.

Copperfield

David Copperfield

dinamo

dinamo

lu Chen

Lu Chen

luis de matos

Luis De Matos

Forrest pesulap

Mago Leuweung

paul Wilson

Paul Wilson

Shin lim

Shin Lim

URI Geller

URI Geller

Juan Tamariz

Juan Tamariz

Raul cremona

Raul Cremona

Franz Harary

Franz Harary

Xavier Mortimer

Xavier Mortimer

gabung
TO kami
newsletter

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!