Walter ROLFO

Reality Hacker, trajner dhe CEO i Masters of Magic

trajner dhe ekspert në proceset perceptuese, kombinon kreativitetin dhe inovacionin, i lidhur me rrënjët e tij në mendimin filozofik iluzionist, me racionalitetin e mendimit konstruktiv, që rrjedh nga trajnimi i tij inxhinierik. Autor, producent televiziv dhe televizor për Rai, Mediaset dhe Sky, me më shumë se programet 1.000 në asete, ai është themelues dhe president i Masters of Magic, një kompani konsulente në fushën e menaxhimit dhe komunikimit. Ai është një konsulent për kompanitë e mëdha si Coca-Cola, Ferrero, Juventus, Lavazza, Philip Morris, FCA, Bayer, CNH Industriale, Goodyear, Pomellato, HP, Elior, Robe di Kappa, BNL, Wind. Ai është koordinator i mësimdhënies dhe ligjërues i Masterit "Emocionet, Perceptimi dhe Arti i pamundur" në Universitetin e Lirë të Gjuhëve dhe Komunikimit IULM të Milanos.

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!