Sekret

Një udhëtim për të zbuluar "Bota Sekrete", në të cilën ekzistojnë tregime reale dhe surrealiste të njerëzve të jashtëzakonshëm

Ide e Walter ROLFO dhe Alessandro Marrazzo, përpara kohës së vet, "Sekret", hapet për publikun dyert e "Botës Sekret", në të cilën shtrihen reale dhe surreal histori, mentalists, Bari, xhongler, fakirs, gratë pa kokë dhe krijesa të mrekullueshme, të cilat shpesh i shpëtojnë xhamit zmadhues të televizionit.

Doku-Trego

Mbrëmja e dytë - Rai 2 - Episodet 6 - 60 min.
Idea dhe format origjinale nga Walter Rolfo dhe Alessandro Marrazzo
Udhëhequr nga Walter Rolfo
Prodhuar nga Masters of Magic

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!