Mjeshtrat e Magjike 2010

Oscarët e Magjishëm Botëror, të drejtuar nga Raul Cremona dhe Z Forest.

Kthimi i Magjike në mbrëmjen e hershme! Bota e Magjike e Oscar dhe Kampionati Illusionism italian, i drejtuar nga Raul Kremona dhe Z. Forest, për minuta 135 të habisë.

Gran Gala - Ngjarje
Epoka e kryeministrit 1 - 135 min.
Idea dhe format origjinale nga Walter Rolfo dhe Alessandro Marrazzo
Udhëhequr nga Raul Cremona dhe Mr Forest
Prodhuar nga Masters of Magic

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!