Got Talenti i Italisë & ​​Ti je Que Vales

Mjeshtrat e Magjisë kanë ofruar këshilla artistike për botimin e botimeve të fundit italiane të formatit televiziv të famshëm "... GOT TALENT"

Mjeshtrat e Magjise u ofruan gjithashtu konsulence artistike për hedhjen dhe audicionet e Talent Show "TU SI QUE VALES".
Formati ka pikën e tij të fortë në praninë e talenteve të mëdha artistike: çdo performancë i nënshtrohet gjykimit të gjyqtarëve 3 dhe një juri të njohur. Artistët më të mirë arrijnë në finale.

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!