Cartoon Magic

Një shkollë speciale dhe ekologjike e Prestigit. Arti i riciklimit tregoi përmes metaforës së magjisë.

Një shkollë speciale dhe ekologjike magjike. Masters magjike të magjepsur tregojnë histori fantastike që lidhen me lajmëtarët e mëdhenj të së kaluarës dhe u mësojnë fëmijëve se si të ndërtojnë truke të vërtetë magjik, duke përdorur "gjëra për të hedhur". Arti i riciklimit tregoi përmes metaforës së magjisë.

Shfaqja e fëmijëve

ditore episode 120 - 24 min.
Ideja dhe format origjinale nga Walter Rolfo
Kryer nga A. Lo Faro & R. Pasquarelli
Prodhuar nga Masters of Magic

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!