ARCANA

Ideato e condotto da Walter Rolfo è il primo docu-show mondiale sulla Magia.

Me një qasje shkencore historike që janë zbuluar sekretet më misterioze të magjisë: magjistari i cili ndryshoi fatin e Luftës së Dytë Botërore, cheaters vërtetë sekrete, nga iluzionistë krijuesit e qarqet kulture, Mentalist cili ishte JF Kennedy këshilltar ...

DocuShow
RAI DUE - Mbrëmja e dytë
Episodet e 7 - 50 min.
Ideja dhe format origjinale nga Walter Rolfo
Udhëhequr nga Walter Rolfo
Prodhuar nga RAI

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!