TV SHOWS

MASTER TË MAGIC
UDHËHEQËSIA WORLD IN
Shfaq TV MAGIC

Mjeshtrat e Magjisë kanë konceptuar, prodhuar dhe realizuar të gjitha programet kryesore magjike të transmetuara në Itali Rai, Mediaset e qiell e viteve të fundit 10.

Programet e zotërinjve Magic kanë tejkaluar gjithmonë pjesën e rrjetit, duke konfirmuar suksesin e filozofisë së saj: rinovimin e mijëvjeçarëve të artit magjik për të krijuar shfaqje unike dhe inovative.

 • Mjeshtrat e Magjike 2016

  Kampionati Magjik Botëror, çmimi më i kërkuar ndërkombëtar nga magjistarët profesionistë nga e gjithë bota, për të parën ...

 • Got Talenti i Italisë & ​​Ti je Que Vales

  Mjeshtrat e Magjisë kanë ofruar këshilla artistike për botimin e botimeve të fundit italiane të formatit televiziv të famshëm ...

 • Magjia "The Illusionist"

  Il primo “Magic Talent Show” della storia. In palio per il vincitore la possibilità di diventare una star di Las…

 • Master i iluzionit

  Tani "Masters of Magic Awards" historike e tokës në 5 Channel për një shfaqje edhe më të pasur dhe më të mahnitshme.

 • Cartoon Magic

  Una speciale ed ecologica scuola di Prestigi. L’arte del riciclo raccontata attraverso la metafora della magia.

 • Sekret

  Një udhëtim për të zbuluar "Bota Sekrete", në të cilën ekzistojnë tregime reale dhe surrealiste të njerëzve të jashtëzakonshëm

 • Mjeshtrat e Magjike 2011

  Pas suksesit të vitit të kaluar, ai dyfishon takimin me magjinë në mbrëmjen e hershme.

 • Mjeshtrat e Magjike 2010

  Oscarët e Magjishëm Botëror, të drejtuar nga Raul Cremona dhe Z Forest.

 • Mjeshtrat e Magjike 2008

  Antologjia e magjisë italiane, përsëriti herë 575 në botë.

 • ARCANA

  Ideato e condotto da Walter Rolfo è il primo docu-show mondiale sulla Magia.

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!