TEAM
NDERTESA

RREZIKSHME E PAMUNDUR
ËSHTË NJË KONCEPT OBJEKTIV

shumë shpesh, megjithatë, është diçka që ekziston vetëm në mendjen e dikujt.

Kur përcaktoni një gjë të pamundur, ju kufizoni mundësitë tuaja për veprim, kreativitetin tuaj dhe lirinë tuaj personale.
Cilat rezultate mund të arriheshin nëse koncepti i pamundësisë u tejkalua? Nëse sfidat u ballafaquan me bindjen se ajo që mendon si "e parealizueshme" në të vërtetë është diçka që ende nuk është e mundur?

nëse kufijtë tanë banojnë në zakonin e përsëritjes gjithmonë të të njëjtave gjëra, gjithnjë në të njëjtën mënyrë, duke marrë kështu rezultatet që janë marrë gjithmonë?
Ndërtimi i ekipit tonë u lejon pjesëmarrësve të jetojnë një eksperiencë sfiduese, në të cilën kreativisht fitojnë konceptin e pamundësisë.

 • CNH industriale

  Identifikohu për të parë Galerinë

 • Elior

  Identifikohu për të parë Galerinë

 • Ferrero

  Identifikohu për të parë Galerinë

 • Treccani

  Identifikohu për të parë Galerinë

 • Coca-Cola

  Identifikohu për të parë Galerinë

 • DNVGL

  Identifikohu për të parë Galerinë

 • Juventus

  Identifikohu për të parë Galerinë

 • GALDERMA

  Identifikohu për të parë Galerinë

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!