MENDOR
COACHING LIVE

NDRYSHO
TI ËSHTË POWER

Shfaqja e re e mentorimit mendor nga Waler Rolfo
Drejtuar nga Alessandro Marrazzo

Ne jemi duke jetuar në një stuhi të përsosur: pritet që ndryshimet që do të jetojmë prej këtu në 2030 do të jenë më të mëdha dhe më të dukshme sesa ato të përjetuara nga revolucioni i parë industrial deri më sot. 80% e asaj që mësojmë sot do të jetë e vjetër në një vit e gjysmë.
Në këtë skenar Walter Rolfo na drejton përmes "Ndryshimi është fuqi", në një udhëtim emocional dhe formativ në të ardhmen dhe në ndryshim!
Ndryshimi është fuqia, ashtu si do të jetë fuqia.
Ndryshimi i jep fuqi.
Ndryshimi është një fuqi magjike që e bën të ardhmen një vend të mrekullueshëm për të pushtuar.
Në minutat 100 të stërvitjes, do të mësojmë të përjetojmë ndryshimin, duke e perceptuar atë si një mundësi që nuk mund të heqim dorë. ... për të zbuluar se ne jemi të verbër në mes të arit.

ART
VENDIMEVE
pamundur

Mental Coaching Show nga Waler Rolfo
Drejtuar nga Alessandro Marrazzo

ll concept è innovativo: è uno spettacolo che va oltre lo spettacolo, diventando inchiesta prima e formazione/team building poi. E’ stato progettato per chi ama contaminare la cultura con l’intrattenimento e per chi ritiene che la scienza ,e la tecnologia, possano essere anche straordinariamente divertenti e interessanti.

Ajo që e bën "artin e realizimit të pamundur" të veçantë, është shpirti i tij artistik, shumë spektakolar, i cili lejon që ajo të përcjellë edhe përmbajtjet më të vështira, duke i bërë ato interesante për çdo lloj audience.

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!