Kongresi Botëror i Gazetave

A është e mundur ... të bëjmë një ceremoni të çmimeve institucionale si të mahnitshme?

Kryesor dhe drejtimin e 66-të Kongresit Botëror gazetës, në samitin botëror dell'editoria.In këtë ngjarje magjinë dhe "Mendo çuditshme" ® janë aplikuar në një format të veçantë institucional, dhe pasuruar nga spectacularized sti tij Masters e magjisë, i cili krijoi shfaqje ad hoc specifike për ceremoninë.

vend: Auditoriumi Giovanni Agnelli - Torino Lingotto
shikuesit: 2.000
Event: Ceremonia e Çmimeve dhe Hapja e Kongresit
drejtuar nga: Walter Rolfo
përçueshmëri: Walter Rolfo

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!