WIRED Fest tjetër '16

Perceptimi i një dite të orëve 24 është subjektiv. Walter ROLFO, një ekspert në proceset e perceptuese, shpjegon se si ju mund të arrijnë qëllimet tuaja dhe ëndrrat, shumëzuar kohë çdo ditë, në sajë të përdorimit të "trajnimit të diferencuar": teknikë e vjetër e magjistarëve.

Është e vërtetë se jetesa e më shumë jetës në seri nuk na është dhënë, por duke jetuar ato paralelisht e bën këtë. E "magjistar", e cila ka nevojë për të paktën dhjetë orë në ditë e praktikës, për të arritur përsosmërinë në çdo lëvizje të vetme, është i detyruar për të trajnuar vazhdimisht, duke vjedhur jetë të dytë duke bërë detyra të ndryshme në mënyrë paralele.

vend: Milan
shikuesit: 2000
Event: Konferenca
drejtuar nga: Walter Rolfo
përçueshmëri: Walter Rolfo

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!