IULM - Hapja akademike e vitit

Walter ROLFO, sukseset e forta në arsim në vitet e fundit 6, u zgjodh nga Universiteti prestigjioz i Milanos për të mbajtur një seri takimesh me nxënës.

Ndër temat e shumta diskutuara gjatë mësimeve, fokusi kryesor ishte për të analizuar ato mekanizmave njohëse që kufizojnë produktivitetin dhe shkurtojnë horizontet e suksesit. Koncepte të tilla si "mund", "e pamundur", janë në fakt pengesat kryesore që mendja jonë krijon në fytyrën e sfidave në dukje më komplekse.
Walter ROLFO mëson për të aplikuar filozofinë e saj të teknikave illusionism për të ndryshuar këto mekanizma njohëse dhe të mësojnë se si për të arritur atë që më parë dukej, në fakt, "e pamundur."

vend: Milan
shikuesit: 700
Event: Mësimi Frontal

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!