kryesor
folës

NDRYSHIMI I TOKAVE
ËSHTË SEKRET PËR
JU PERGJIGSHME

Walter Rolfo ka zhvilluar një mënyrë të re të krijimit dhe të kuptuarit të fjalës publike.
E përforcuar nga e kaluara e saj si një autor dhe një televizor, është në gjendje të krijojë itinerare me përmbajtje origjinale të shkruara për të matur, duke e ulur temën e ndërhyrjes në nevojat e kërkuara.

Ndërhyrjet janë zbukuruar nga prestigjioze të shkurtra që, falë ndikimit të fortë emocional, rrisin efektivitetin dhe depërtimin e mesazhit.
Një veçori që e bën këtë lloj qasjeje unike dhe që e bën Walter Rolfo një nga interpretuesit më të kërkuar dhe më të vlerësuar të fjalës.

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!