stërvitje
EKSPERIENCA
LIVE

VËREJMË TË PAMUNDUR
KOMPANIA JUAJ

Kur u takova Walter Rolfo menjëherë ndjeva fjalët e William Blake të kthehen në mend: "Rruga e të gjithëve të çon në pallatin e mençurisë". Me talentin dhe vendosmërinë e tij, Walter shkoi përtej kufijve, duke zbuluar sekretin për të shkatërruar pamundësinë.
Andrea Agnelli | Presidenti Juventus FC

Magjia nuk është vetëm arti i magjisë. Është mbi të gjitha magjia që lind midis njerëzve: energjia që lëviz projektet, bizneset, botën në tërësinë e saj. Për Walter, një inxhinier i habi
Eugenio Sidoli | Presidenti i Philip Morris Italia

Takohem me mijëra njerëz në vit, por pak kanë zjarr dhe talent si Walter Rolfo, i cili posedon karakteristikat themelore të një sipërmarrësi të madh.
Marco Boglione | Kryetar i BasicNet SpA .

WALTER ROLFO

Drejtori redaktues i projektit tonë të trajnimit dhe krijues i Story Coaching®

Projekti bazohet në përdorimin e emocioneve si një mjet për të përforcuar qëndrueshmërinë në mendjet e dëgjuesve të përmbajtjeve motivuese dhe institucionale.
Historia e Coaching është një regjim trajnimi dhe spektakël krijuar për të plotësuar nevojat e tregut aktual, mënyrë shumë efektive për të përcjellë mesazhe në vëmendjen maksimale kulmin emocionale të aftësisë së pjesëmarrësit, huamarrjes mënyrën komunikuese e shitjes histori.
Është treguar se njerëzit, kur janë të ngazëllyer, janë në gjendje të absorbojnë në një kohë të shkurtër një sasi tre herë më të madhe se përmbajtja dhe informacioni, dhe mbi të gjitha, në një nivel të pandërgjegjshëm dhe nënliminal.
Perceptimi se pjesëmarrësit do të duhet, është që të ketë marrë pjesë në një argëtim motivues të përshtatura për ta, me kujdes dhe vëmendje, shumica do të ketë asimiluar dhe adoptuar në mënyrë të thellë dhe të efektshme, të gjitha informacionet e rëndësishme të nevojshme për të komunikuar.

Fuqia e emocioneve, habia dhe çudi janë një mjet i jashtëzakonshëm komunikimi që ne kemi kodifikuar dhe transpozuar në një mënyrë jashtëzakonisht të efektshme në stërvitjen dhe stërvitjen tonë.

Mendoni filozofinë e çuditshme®
Është një formë inovative e zgjidhjes së problemeve që bazohet në filozofinë e të menduarit laterus illusionistic. Kjo vlen për marketing, marketing guerrilas, komunikim dhe jetë biznesi. Në kurset tona është filozofia frymëzuese me të cilën ne i ndihmojmë klientët tanë të arrijnë rezultate të pamundura.

Walter ROLFO

KANE UDHEZUAR
TRAJNIMI TONA

Ka tre mënyra për të sjellë pamundësinë në kompaninë tuaj

APLIKIMI PËR Ndërtimi i Ekipit, Marketingu, Shitjet, Bindja, Edukimi Mendor

 • Keynote Duke folur

  Çfarë do të bëni që tani e tutje të zgjidhni të jetoni një mrekulli çdo ditë?

 • Team Building

  Një menaxher mund të marrë vendime të drejta ose të gabuara. Jo marrja e saj është padyshim e gabuar ...

 • Mental Coaching Live


  përplasja perfekte midis shfaqjes dhe trajnimit të kompanisë

WALTER ROLFO

 • Walter ROLFO

  Reality Hacker, trajner dhe CEO i Masters of Magic

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!