VINI TE MAGIC

E’ possibile... ubriacare di magia 300 somellier?

Për të festuar artin që "shndërron rrushin në verë", në vendndodhje sensacionale të Palazzo Reale në Torino, Kongresi Kombëtar i 48 ° i AIS Shoqata Italiane Sommelier prezantoi "WineTOMagic Infinity Gran Gala". Një mbrëmje ku verërat dhe magjia, realiteti dhe iluzioni janë shkrirë në kombinime të fshehta, të pazakonta dhe të papritura.
Gala ka parë "në punë" dy protagonistë të mëdhenj: në njërën anë Shampanjë, në shtatë shtetet e tjera të yjeve më të mëdhenj ndërkombëtarë të magjisë dhe iluzionizmit, të cilët kanë kryer me aftësitë e tyre të jashtëzakonshme në një tregojnë se si një fije të përbashkët, Vera nuk pranoi në shtatë stilet e ndryshme të magjisë.

Rental: Pallati Mbretëror i Torinos
Shikues: 350
ngjarje: Kuvend
Drejtuar nga: Alessandro Marrazzo
përçueshmëri: Walter Rolfo

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!